Galerie

Regelmatig wisselt de kunst in onze galerie met nieuw aangekochte werken van diverse kunstenaars of nieuw gecreƫerde werken. Ook door het uitwisselen van werken uit de galerie uit Amersfoort en de wisseling van kunstwerken uit de kunstuitleen completeert de diversiteit van de exposities.

Een goede reden om vaak even binnen te komen op de Doelenstraat nummer 30.

Wellicht treft u in onze wisselende collectie dat kunstwerk wat u echt raakt en dat is absoluut een mooie ervaring.

Kom Kunst beleven.

De Koffie staat klaar u bent van harte welkom!

…Doelen! Kunstgalerie & Schilderatelier

Stap gerust binnen in de wereld van Kunst en Creatie.

Kom op je gemak kijken naar Kunst en laat je inspireren.

Regelmatig wisselt de kunst in onze galerie met nieuw aangekochte werken van diverse kunstenaars of nieuw gecreƫerde werken. Ook door het uitwisselen van werken uit de galerie uit Amersfoort en de wisseling van kunstwerken uit de kunstuitleen wordt de diversiteit van de exposities gecompleteerd.

Diverse werken zijn te koop of te huur.

Je kunt ook je eigen Kunstwerk laten maken in opdracht bij …Doelen!

Tenslotte kun je zelf een masterpiece maken. Onder onze deskundige begeleiding leiden we je desgewenst van het prille begin tot het uiteindelijke eindresultaat. In ons sfeervolle atelier op nummer 29 in de Doelenstraat ben je voor schilderles aan het goede adres.

Laat je raken door de enthousiaste verhalen over de werken van diverse kunstenaars en zoek samen door de gehele collectie van galeries in Amersfoort en Almelo in de portfolio, misschien hangt er binnenkort een kunstwerk bij jou aan de wand.

Geopend op afspraak en op flexibele tijden (vaak op vrijdag en zaterdag)